Schoollied en liedlijst

In augustus 2009 startten we het schooljaar met de introductie van ons nieuwe schoollied. In het schoollied is verwoord wat we als school belangrijk weten voor het leven van de kinderen: je mag een kind van de Vader zijn en in je leven iedere dag Jezus volgen. In april 2010 kwam ons schoollied uit op CD. De band 'Salt' zorgde voor de uitvoering en de opname. Juf Marianne maakte een presentatie waarin het schoollied is gecombineerd met passende foto's

Leven voor God

We leren de kinderen de God van het verbond te dienen door in afhankelijkheid van Hem hun leven in te zetten in Zijn Koninkrijk. We leren de kinderen uit dankbaarheid voor Christus’ offer God, zichzelf en hun naaste lief te hebben op hun plaats in onze samenleving. Zo mogen ze uit genade, nu en eeuwig, leven in het Licht van Gods Liefde. Die toon van ons onderwijs hebben we in ons schoollied, het Regenbooglied verwerkt. Om dit lied te beluisteren of te leren klik dan op de afbeelding.Liedlijst.

Op De Regenboog leren we elke week een lied tot Gods eer. Dat kan een psalm of een opwekkingslied zijn. Als u op het plaatje van de liedlijst klikt treft u een interactieve liedlijst aan. U kunt deze lijst gebruiken om zowel de woorden als de melodie samen met uw kind(eren) thuis te zingen.

Cookie instellingen